Følg med i Dansk Datalogi Dyst

Du kan følge Dansk Datalogi Dyst på Facebook, og se de seneste nyheder nedenfor:

Dyst 1 resultater

Søndag den 25. oktober 2020 af Anders Roy

Tak til alle der har deltaget i Dyst 1 af Dansk Datalogi-Dyst 2020, der sluttede fredag aften ved midnat. Der har i år været 628 deltagere, hvilket er en fremgang i forhold til tidligere år.

Vi har åbnet for resultaterne, så du nu kan se hvilke spørgsmål du svarede rigtigt/forkert ved at logge ind og herefter gå ind på Dyst 1 quiz siden. Fordelingen af antal rigtige ses på billedet ovenfor. 66 deltagere fik mindst 14 rigtige svar.

Samtidigt er vi dog rigtig kede af at skulle annoncere, at de nye tiltag imod covid-19, der blev annonceret fredag aften, gør vi desværre bliver nød til at aflyse den fysiske programmeringscamp, der skulle være afholdt på DTU den 21./22. november :(

Vi er pt. i tænkeboks omkring muligheden for at erstatte campen af et online forløb, så hold venligst weekenden reserveret indtil vi kommer med en endelig udmelding i løbet af næste uge.

Dyst 1 er startet!

Mandag den 5. oktober 2020 af Anders Roy

Dyst 1 er netop startet. Tryk Tilmeld i menuen for at komme igang. Dysten består af 20 multiple-choice spørgsmål, hvor det gælder om at svare på så mange som muligt i løbet af 45 minutter. Husk de bedste i Dyst 1 bliver inviteret på Programmeringscamp i programmering den 21.-22. november (med forbehold for ændringer pga. corona situationen, og det er naturligvis frivilligt at deltage her).

Hjælp os med at sprede budskabet ved at hænge vores plakat op. Held og lykke!

Plakaten for DDD 2021 er klar!

Mandag den 28. september 2020 af Anders Roy

Plakaten for Dansk Datalogi-Dyst 2021 er nu klar - find den her. Hjæp os med at sprede budskabet omkring Dansk Datalogi-Dyst ved at hænge plakaten op på gymnasier og skoler, eller del den på online medier.

Bronzemedalje til Markus ved BOI 2020

Tirsdag den 1. september 2020 af Anders Roy

Ved årets BOI vandt Markus en flot bronzemedalje. Grundet corona blev BOI i år afholdt i hvert af de deltagende lande, og medaljen kom derfor først sent om Markus' hals i år, da den først skulle sendes afsted, og truppen herefter skulle samles igen. Her på billedet ses de således med diplomer og medaljen på årets IOI træningslejr.

CORONA

Tirsdag den 28. april 2020 af Knud Fjeldsted

Klik her for at se en opdateret kalender

Billeder fra DDD 2020

Tirsdag den 3. marts 2020 af Knud Fjeldsted

Så er der billeder fra den netop overståede Vindercamp 2

Vindercamp 2 i Sorø

Og de tidligere billeder:

Vindercamp 1 på DTU

De 25 vindere af DDD 2020

Programmeringscampen på DTU

Dyst 2 resultater

Tirsdag den 28. januar 2020 af Anders Roy

Dyst 2 er nu overstået, og vinderne er blevet inviteret til vores træningsforløb, der starter med første træning på torsdag på Danmarks Tekniske Universitet. Vinderne består af de 27 bedst placerede i Dyst 2. Vinderne opnåede 265 point eller derover i de 5 opgaver.

I alt deltog 111 i Dyst 2, hvoraf 93 opnåede mindst ét point. 5 deltagere løste alle 5 opgaver fuldstændigt. 51 deltagere løste mindst de 3 første opgaver. Opgave 4 og 5 var således dem der afgjorde hvem der endte blandt vinderne. Du kan selv nærstudere point fordelingen på billedet ovenfor.

Stor tak til alle der har deltaget, og stort tillykke til vinderne, der nu får chancen for at kvalificere sig til at repræsentere Danmark ved BOI i Letland og IOI i Singapore.

Dyst 2 er startet!

Torsdag den 26. december 2019 af Anders Roy

Så er Dyst 2 af Dansk Datalogi-Dyst 2020 startet! Årets Dyst 2 består af 5 opgaver af stigende sværhedsgrad. Du har præcis 7 døgn fra du trykken "Åben opgave" til at løse og indsende dine løsninger. Du bestemmer selv hvornår du vil gå igang, men du skal være færdig senest 19. januar 2020. Du kan læse mere om Dyst 2 her.

De ca. 25 bedste bliver kåret som vindere af Dansk Datalogi-Dyst 2020, og bliver inviteret til en række træningscamp, hvor Danmarks repræsentanter til BOI i Letland og IOI i Singapore bliver fundet.

Held og lykke med opgaver! :)

3. søndag i advent

Søndag den 15. december 2019 af Anders Roy

Så blev det 3. søndag i advent, og dermed er advents konkurrencens 3 sidste kodeopgaver af stigende sværhedsgrad kommet op 🎄🎄🎄 Svarfristen er forlænget til 26. december kl. 12.00 hvor Dyst 2 åbner.

Der trækkes lod om et par biograf billetter blandt alle deltagerne. Hvert point man opnår i en opgave tæller som et lod.

Se mere og og løs de 3 opgaver her.

2. søndag i advent

Søndag den 8. december 2019 af Anders Roy

Så blev det 2. søndag i advent, og der er således kommet 3 nye kodeopgaver af stigende sværhedsgrad op i vores advents konkurrence 🎄🎄

Der trækkes lod om et par biograf billetter blandt alle deltagerne. Hvert point man opnår i en opgave tæller som et lod. For at være med i lodtrækningen skal opgaverne løses inden den følgende søndag kl. 12.00, hvor de næste opgaver stilles.

Se mere og og løs de 3 opgaver her.

Billeder fra P-CAMP 2020

Fredag den 6. december 2019 af Knud Fjeldsted

Her kan I se billeder fra programmeringscampen på DTU

Adventsopgaver

Søndag den 1. december 2019 af Anders Roy

Så blev det december, og samtidigt den 1. søndag i advent 🎄🎄 Det fejrer vi med 3 kodeopgaver af stigende sværhedsgrad, der kan bruges som opvarmning til Dyst 2 (som åbner den 26. december).

Der trækkes lod om et par biograf billetter blandt alle deltagerne. Hvert point man opnår i en opgave tæller som et lod. For at være med i lodtrækningen skal opgaverne løses inden den følgende søndag kl. 12.00, hvor de næste opgaver stilles.

Se mere og og løs de 3 opgaver her.

Der vil blive stillet 3 nye opgaver 2. og 3. søndag i advent, men ikke 4. søndag i advent grundet julen og Dyst 2.

God fornøjelse!

Resultater af Dyst 1 er åbnet

Onsdag den 13. november 2019 af Anders Roy

Der er nu åbnet for resultaterne af Dyst 1 af Dansk Datalogi-Dyst 2020. Du kan se hvor mange du svarede rigtige ved at trykke på Dyst 1 i menuen. 89 deltagere har svaret 15 eller flere rigtige, og de er nu blevet inviteret til vores træningsweekend til Dyst 2 (hvis du har svaret 15 eller flere rigtige, og ikke har modtaget invitationen på mail kan du se den under Events i menuen, når du er logget ind).

Stort tillykke til deltagerne for den flotte indsats!

Opdateret 16/11: Vi har fundet plads til at invitere lidt flere og har derfor rykket grænsen til 15 rigtige.

Dyst 1 er overstået

Søndag den 10. november 2019 af Anders Roy

Dyst 1 er overstået. Resultaterne vil snarest blive offentliggjort, og dem der har klaret sig bedst, vil blive inviteret til den introducerende programmeringsweekend 30. november/1. december.

Dyst 1 er startet!

Onsdag den 23. oktober 2019 af Anders Roy

Dyst 1 er netop startet. Tryk Tilmeld i menuen for at komme igang. Dysten består af 20 multiple-choice spørgsmål, hvor det gælder om at svare på så mange som muligt i løbet af 45 minutter. Husk de bedste i Dyst 1 bliver inviteret på træningsweekend i programmering den 30. november (det er naturligvis frivilligt at deltage her).

Hjælp os med at sprede budskabet ved at hænge vores plakat op. Held og lykke!

Plakaten for DDD2020 er klar

Søndag den 13. oktober 2019 af Anders Roy

Plakaten for Dansk Datalogi-Dyst 2020 er nu klar - find den her. Hjæp os med at sprede budskabet omkring Dansk Datalogi-Dyst ved at hænge plakaten op på gymnasier og skoler, eller del den på online medier.

Det danske IOI hold 2019 udtaget

Mandag den 6. maj 2019 af Anders Roy

Det danske IOI hold 2019 blev ved et fælles arrangement mellem de seks science olympiader offentliggjort. Stort tillykke til de 4 deltagere, der har kæmpet hårdt for at nå hertil.