Følg med i Dansk Datalogi Dyst

Du kan følge Dansk Datalogi Dyst på Facebook, og se de seneste nyheder nedenfor:

Resultater af Dyst 1 er åbnet

Onsdag den 13. november 2019 af Anders Roy

Der er nu åbnet for resultaterne af Dyst 1 af Dansk Datalogi-Dyst 2020. Du kan se hvor mange du svarede rigtige ved at trykke på Dyst 1 i menuen. 62 deltagere har svaret 16 eller flere rigtige, og de er nu blevet inviteret til vores træningsweekend til Dyst 2 (hvis du har svaret 16 eller flere rigtige, og ikke har modtaget invitationen på mail kan du se den under Events i menuen, når du er logget ind).

Stort tillykke til deltagerne for den flotte indsats!

Dyst 1 er overstået

Søndag den 10. november 2019 af Anders Roy

Dyst 1 er overstået. Resultaterne vil snarest blive offentliggjort, og dem der har klaret sig bedst, vil blive inviteret til den introducerende programmeringsweekend 30. november/1. december.

Dyst 1 er startet!

Onsdag den 23. oktober 2019 af Anders Roy

Dyst 1 er netop startet. Tryk Tilmeld i menuen for at komme igang. Dysten består af 20 multiple-choice spørgsmål, hvor det gælder om at svare på så mange som muligt i løbet af 45 minutter. Husk de bedste i Dyst 1 bliver inviteret på træningsweekend i programmering den 30. november (det er naturligvis frivilligt at deltage her).

Hjælp os med at sprede budskabet ved at hænge vores plakat op. Held og lykke!

Plakaten for DDD2020 er klar

Søndag den 13. oktober 2019 af Anders Roy

Plakaten for Dansk Datalogi-Dyst 2020 er nu klar - find den her. Hjæp os med at sprede budskabet omkring Dansk Datalogi-Dyst ved at hænge plakaten op på gymnasier og skoler, eller del den på online medier.

Det danske IOI hold 2019 udtaget

Mandag den 6. maj 2019 af Anders Roy

Det danske IOI hold 2019 blev ved et fælles arrangement mellem de seks science olympiader offentliggjort. Stort tillykke til de 4 deltagere, der har kæmpet hårdt for at nå hertil.