Dansk Datalogi-Dyst for lærere

Vi sætter stor pris på lærere, der hjælper os med at udbrede budskabet omkring Dansk Datalogi-Dyst. Nedenfor kan du se forskellige måder du kan gøre det på.

Afhold Dyst 1 i undervisning

Den først del af Dansk Datalogi-Dyst - nemlig Dyst 1 - er designet så den kan afholdes i undervisningen (f.eks. i en matematik, datalogi, programmerings eller tilsvarende time). Du får som lærer mulighed for at give dine elever adgang til Dyst 1 nogle dage før den åbner for eleverne selv kan deltage hjemmefra (for DDD 2024 bliver opgaverne åbnet 9. oktober kl. 8.00 med klassekode og først fra den 14. oktober uden). Eleverne har 45 minutter til at svare på 20 spørgsmål. For at eleverne kan deltage før tid, skal du oprette klassen her på siden vha. din lærerprofil (se nedenfor). Når du opretter en klasse får du en klassekode, som giver adgang til Dyst 1 før tid samt giver dig mulighed for at se elevernes resultater, når Dyst 1 er forbi.

For at deltage med en klassekode skal eleverne tilmelde sig DDD 2024, og herefter kan de på "Dyst 1" siden indtaste klassekoden og starte Dyst 1.

Opret lærer login

Du kan her oprette en lærer profil i vores system (bemærk at det kræver en speciel kode, at oprette en lærer profil her - hvis du ikke allerede har modtaget den, kan du skrive til os på info@danskdatalogidyst.dk og få koden). Ved at have en lærer profil får du adgang til:

Opsæt plakat

Hjælp os med at opsætte vores plakat rundt om på din skole.

Opfordre relevante elever til at deltage

Hjælp os ved at opfordre relevante elever (f.eks. elever med matematisk, logisk eller programmerings flair). Det giver eleverne en ekstra tro på at de er gode nok til at deltage, hvis en lærer har opfordret dem til det.