Dansk Datalogi-Dyst for lærere

Vi sætter stor pris på lærere, der hjælper os med at udbrede budskabet omkring Dansk Datalogi-Dyst. Nedenfor kan du se forskellige måder du kan gøre det på.

Afhold Dyst 1 i undervisning

Den først del af Dansk Datalogi-Dyst - nemlig Dyst 1 - er designet så den kan afholdes i undervisningen (f.eks. i en matematik, datalogi, programmerings eller tilsvarende time). Du får som lærer adgang til Dyst 1 et par dage før den åbner for eleverne. Eleverne har 45 minutter til at svare på 20 spørgsmål. Hvis du giver eleverne en speciel klassekode, som de skal bruge, når de starter testen, kan du efterfølgende se deres resultater.

Opret lærer login

Du kan her oprette en lærer profil i vores system (bemærk at det kræver en speciel kode, at oprette en lærer profil her - hvis du ikke allerede har modtaget den, kan du skrive til os på info@danskdatalogidyst.dk og få koden). Ved at have en lærer profil får du adgang til:

Opsæt plakat

Hjælp os med at opsætte vores plakat rundt om på din skole.

Opfordre relevante elever til at deltage

Hjælp os ved at opfordre relevante elever (f.eks. elever med matematisk, logisk eller programmerings flair). Det giver eleverne en ekstra tro på at de er gode nok til at deltage, hvis en lærer har opfordret dem til det.